FC Utrecht – VVSB

FC Utrecht

FC Utrecht is een profclub in de Eredivisie ze staan momenteel vijfde van de achttien. de club werd opgericht in 1970. FC Utrecht is een fusie van Elinkwijk, DOS en Velox. en de thuisbasis van de club is het stadion Galgenwaard.

VVSB

VVSB voluit Voetbal Vereniging Sint Bavo is een amateurclub uit Noordwijkerhout (Zuid-Holland). En werd op 26 oktober 1931 opgericht. VVSB is de tweede amateurclub die de halve finale van de beker haalde, waardoor ze in het nieuws kwamen.

Voor de wedstrijd FC Utrecht – VVSB

Allebei de clubs troffen een zware tegenstander voor ze elkaar troffen. FC Utrecht trof PSV waarvan ze niet hadden verwacht te winnen. Toch wonnen ze met 1-3 van PSV. De zelfde week troffen ze PSV nog een keer voor de gewone competitie gelukkig verloren ze toen wel anders zou PSV niet meer eerste staan in de Eredivisie. VVSB trof FC Den Bosch wat voor hun doen al een moeilijke tegenstander was. ze wonnen met 3-2 naar een achterstand van 0-2 in de 82e minuut.

FC Utrecht – VVSB

Voor de wedstrijd begon was er nog een probleem bij VVSB een van de basisspelers was zijn voetbalschoenen vergeten. Dit gebeurd ook altijd in mijn voetbalteam dat iemand iets vergeet vlak voor de wedstrijd. Gelukkig was er een team maat die nog een extra paar bij had waardoor de basisspeler toch nog kon spelen. Tijdens de hele wedstrijd was FC Utrecht de bovenliggende partij. Ze hadden meer balbezit meer schoten op doel. Maar ze wisten maar niet te scoren de eerste helft ging voorbij en het was nog 0-0. De 2de helft begint en het was weer het zelfde FC Utrecht had weer meer kansen en wist pas tot scoren te komen in de 74e minuut en daarmee was VVSB ook gebroken het werd 2-0 en in de extra tijd van de 2de helft nog 3-0.

 

 

 

Advertenties