Louis van Gaal

Louis van Gaal wie kent hem niet? De man van de rare Engelse uitspraken.

Louis van Gaal is de laatste tijd vooral bekent geworden door het coachen van het Nederlands elftal en Manchester United. Het Nederlands elftal coachte hij naar de derde plek van de wereld. Maar bij Manchester United lukte het hem niet om de club naar de top te helpen. Hij staat op het punt om ontslagen te worden. Omdat hij Manchester United veel punten heeft gekost. Toch staan ze nog zesde in de Premier League wat niet slecht is. Als ik zesde van de twintig zou staan, zou ik daar dik tevreden mee zijn.

Waarom het mislukte.

Waarom Louis van Gaal er wel in slaagde om het Nederlands elftal tot een succes te brengen en Manchester United niet, ik heb geen idee. Maar het zal vast te maken hebben met wie hij werkt want de man in kwestie is het zelfde gebleven. Misschien hebben ze wel gedacht van Louis van Gaal die coacht zo het Nederlands elftal naar de top waarom Manchester United niet. Misschien was dit gewoon te hoog gegrepen voor hem.

Louis van Gaal trending topic.

Tijdens de wedstrijd Manchester United-Arsenal was het weer feest voor alle Louis van Gaal fans. Van Gaal deed een schwalbe na van de Arsenal speler Sanchez. Even tijdens de wedstrijd letten niemand meer op het voetbal want Louis deed een schwalbe na langs de zijlijn. overal op de wereld gaat het filmpje rond van de schwalbe die Louis van Gaal langs de zijlijn na deed. Ook zijn er tientallen fotoshops gemaakt van het moment dat hij op de grond lag.

Een soort van gelijke actie heeft Louis van Gaal al eens eerder gedaan in 1995. Waar hij als coach het gevaarlijkspel naar deed, wat er uit kwam te zien als een karate trap. uit deze moment kan je op maken dat Louis niet tegen fouten beslissingen kan van de scheidsrechter en dat graag even duidelijk maakt.

 

 

 

 

Advertenties